Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predané - 2 izbový byt v Prievaloch s dvomi pivnicami, parkovacím miestom a vlastnou záhradou na predaj

Ulica: Prievaly
Obec: Prievaly
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
48 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitymaster ponúka vo výhradnom zastúpení klienta 2 izbový byt na predaj v obci Prievaly, s dvomi parcelami v osobnom vlastníctve o rozlohe 34 m2 a 63 m2 s možným využitím na parkovacie státie a vlastnú záhradu, zároveň je spolumajiteľom parcely na ktorom je postavený bytový dom a parcele priľahlej k bytovému domu.  

Obec Prievaly poskytuje základnú občiansku vybavenosť: obecný úrad, pošta, materská a základná škola, kostol, športové ihrisko, základná maloobchodná sieť, základná zdravotná starostlivosť - všeobecný lekár. Obec je situovaná na západnom úpätí Malých Karpát, ktoré sú zónou aktívneho oddychu a turistiky. Dostupnosť autobusovej zastávky je 5 minút chôdze. Hustota obyvateľstva v bytovom dome je nízka - 6 bytov. 

Bytový dom bol postavený v roku 1975. Objekt je vybavený vnútorným rozvodom vody, kanalizácie a elektriny. Vykurovanie a ohrev TÚV je pre každý byt riešený individuálne (bojler a elektrický kotol). Byt sa nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží.

Dispozícia bytu: 2 samostatné nepriechodné izby 15,1m2 a 14,81m2, kuchyňa 8,79m2, predsieň 1,88m2, kúpeľňa s WC 3,87m2.

K bytu prináležia dve miestnosti v suteréne, prvá s rozmermi 5,85m2 (2,91*2,01) využívaná ako komora a druhá v minulosti využívaná ako kotolňa pre vlastníka bytu, aktuálne je miestnosť prázdna a môže mať rôzne využitie, napríklad ako dielňa pre domáceho majstra. Má rozlohu až 15,31m2 (4,51*3,22+0,55*1,09) a má dve malé nové plastové okná cca vo výške 1m nad úrovňou terénu. 

Vypočítaná podlahová plocha všetkých miestností bytu a miestností v suteréne je 65,61m2.

Orientácia stavby je na JV stranu.

Mesačné náklady pri 2 osobách sú približne 150 eur.

Vzdialenosť okresného mesta Senica je cca 20km a od Trnavy cca 33km.

Ak Vás naša ponuka zaujala, obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č.:  Jarolím Achberger 0902 670 863 alebo e-mailom na: achbergerjarolim@realitymaster.sk

VIETE O VHODNEJ NEHNUTEĽNOSTI NA PREDAJ ALEBO PRENÁJOM? Aktuálne hľadáme v Bratislave, Trnave a okolí pre našich klientov garsónku, 1-izbový, 2-izbový, 3-izbový byt, rodinné domy, záhrady a stavebné pozemky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
neuvedený
Celková plocha:
65.61 m2
Úžitková plocha:
65.61 m2
Počet poschodí:
2
Počet izieb:
2
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape